top of page

Blog

Welkom in de Nieuwe tijd van de doe-het-zelf-gezonder!


Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is. Gezond leven en eten is een keuze die je maakt voor jezelf een investering op lange termijn! Onze manier van leven is afgelopen jaren in een sneltreinvaart verandert. 90% van de bevolking heeft gezondheidsklachten. Dit is GEEN normaal verschijnsel!!! Diabetes, astma, obesitas, migraine, fibromyalgie, allergieën zoals psoriasis. ADHD en ADD bij kinderen, burn-out, artritis, epilepsie etc. De gezondheidskosten reizen de pan uit en zijn in wezen niet meer te betalen door een systeem dat symptoom bestrijding beloont en preventie ontmoedigd.

Ons voedsel word verbouwd op verarmde grond, vervolgens genetisch gemanipuleerd. De toename van stressfactoren in onze welvaartsstaat nemen steeds grotere vormen aan. De farmaceutische industrie maakt overuren en verdienen bakken met geld.!

Door deze ontwikkelingen plegen we roofbouw op ons eigen lichaam waardoor ziekten niet meer zijn te voorkomen of is er licht aan de horizon??? Dus maak een bewuste keuze, voor gezonde voeding (zonder pakjes, zakjes, glazen potjes, blikjes ...) eet 'puur gezond'

Sinds juli 2016 ben ik eens bewust gaan kijken, samen met een gewicht consulente uit Drunen Nina Brands van Brands Balance, wat ik dagelijks at en wat het me bracht. Blijkt dat 75% van mijn voeding bestond uit vulling en niet uit voeding.. want daar zit dus een heel groot verschil. Nu gebruikte ik (gelukkig) bij mijn voeding supplementen ( visolie, magnesium, aloë vera drinkgel en nog een aantal) maar ik wilde ook beslist anders gaan eten. Simpelweg omdat ik de 50 gepasseerd ben en er nog 50 aan wil plakken in goede gezondheid en top fit.. En daar moet je echt wel wat voor doen.

Kijken naar voeding en beweging is hierbij een makkelijke keuze. Dus hier niet meer uit pakjes ( behalve 2 x per jaar een cleansing van 9 dagen) voor mij alleen maar vers, gevarieerd en vanaf dit jaar ook zelf verbouwd.

#gezondleven #puurgezond #gezondheidskosten #supplementen #oudworden #HealthyLiving

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page