top of page

Blog

Snelle verse champignon soep

Erg simpel recept.

Koop: een zak roerbak champignon + 2 varkens of runder saucijsjes. + flesje kookroom (gewoon of light) Maak balletjes van de saucijsjes bak deze aan in de koekenpan of wok met een beetje kokosolie met wat gedroogde Italiaanse kruiden en een beetje sambal. Haal uit de pan en hou apart.

Doe in de pan de roerbakgroenten blancheer deze samen met een teentje knoflook. Doe ondertussen 2 liter water in een pan en voeg 3 bouillon blokjes (groente) toe en een kruidenbuiltje (soepkruidenbuiltjes) doe na enkele minuten de gebalanceerde groenten in de pan en de balletjes ook. Als alles kookt laagzetten en de kookroom toevoegen en een snufje kaneel ( voor het winters effect.) goed roeren soep uitzetten en klaar om te eten.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page