top of page

Blog

Kip ratatouille uit de oven..

Nog een toppertje.. groente is niet mijn favoriete eten, maar in de strijd tegen de kilo's wel belangrijk. Dus dan maar manieren vinden om meer groente binnen te krijgen en minder koolhydraten. Eén van mijn favorieten recepten is deze. Mediterrane kippen-dijtjes met groente uit de oven. snel klaar en super smakelijk. ( mijn man heeft er rösti rondjes bijgedaan met mayo.. vandaar dat je de pot ziet in de achtergrond. .. it wasn't me :-) )

De broccoli en de zoete aardappel even voorgekookt, daarnaast kastanje champignons, rode zoete punt paprika, bosui - 250 gr. kippen dijtjes dit alles mengen met kruiden olijf olie (verse citroentijm, rosemarijn, knoflook, chilivlokken, zout en peper) en 30 min afbakken in de oven op bakpapier op 200 gr. 10 min op hete lucht en 20 min op gewone oven stand

Kip ratatouille uit de oven met groente en zoete aardappel


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page