top of page

Blog

Heerlijk ontbijten en toch gezond ..

Sinds 5 juli jl. ben ik aan de slag gegaan met BrandsBalance , Nina Brands. Als je met iemand samen gaat werken moet je wel weten waar ze voor staat toch.. nou bij mij konden er zeker wel wat kilo's af dus proef op de som..

Zo wie zo vind ik erg fijn dat Nina kijkt naar jou als persoon, jou gewoontes, leefwijze. Ik ben als ondernemer namelijk geen vroege vogel ( dat is een van de redenen dat ik eigen baas geworden ben, zodat ik zelf kan bepalen wanneer en met wie ik werk). Daarnaast ben ik niet echt sportief aangelegd en hou ik van lekker eten. Nou dat alles in acht genomen, gaf een week menu aan waar een bourgondiër als ik enthousiast van kan worden. De uitdaging was namelijk dat ik te weinig calorieën binnen kreeg en ook te eentonig at. Dus .. nu een gevarieerd menu waaronder dit heerlijke ontbijt : Gebakken appel met kaneel , klein beetje honing en noten met volle kwark.


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page