top of page

Blog

Broccoli met zoete aardappel ovenschotel (vegetarisch)

Ingrediënten:

2-3 personen

• flinke stronk broccoli (400 gr) • zoete aardappel (400 gr) • 2 uien gesnipperd • 2 teentjes knoflook • 1 grote zoete ui • Provençaalse kruiden naar smaak • 5-6 middel of grote eieren • 1 el kokosolie • Peper en zout naar smaak

Dit recept komt uit de Paleo Lifestyle en past prima in een Puur Gezonde levensstijl.

Bereiding:

Warm de over voor op 200 graden (heteluchtoven) en vet een ovenschaal (lasagne schaal) in: 1. Snijd de broccoli in roosjes en de zoete aardappel in blokjes. 2. Kook de broccoli en zoete aardappel stukken beetgaar. 3. Verhit in een wok of hapjespan 1 eetlepel (kokos) olie en fruit hierin de uien en knoflook. 4. Voeg de broccoli en zoete aardappel, de Provençaalse kruiden en peper en zout toe en schep goed door elkaar. 5. Halveer de cherry tomaatjes.verdeel het mengsel in de ovenschaal. 7. Klop de eieren in een kom los en schenk in de ovenschaal. 8. Bak de ovenschotel ongeveer in 20-25 minuten gaar.

#Stress #HealthyLiving

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page