top of page

Over Yuka

Je weet pas hoe belangrijk gezondheid is als je eigen gezondheid je in de steek laat...

 

Ik ben niet medisch onderlegd heb geen opleidingen gevolgd, ik praat puur uit eigen ervaring en de ervaringen van mijn klanten.

In 1998 ben ik in contact gekomen met Aloë Vera, ik was herstellende van een burn-out , had weinig energie, kon me moeilijk concentreren en was niet fit.  Een vriend wees mij op Aloë Vera drinkgel, een natuur product waarvan je elke dag een kleine hoeveelheid inneemt.

Deze wonderbaarlijke plant bevat meer dan 200 voedingsstoffen mineralen, vitaminen en natuurlijke suikers. Binnen enkele weken merkte ik al duidelijk verschil. 

Ik wordt voor de wekker wakker, heb meer energie en sta bijna elke dag met een goed humeur op. 

Zoetjes aan ben ik ook de andere producten gaan gebruiken, vanwege het feit dat ik me bewust ben dat producten gebaseerd op  de natuur gebruiken beter is voor mijn gezondheid. 

Dus naast de drinkgel , gebruik ik diverse voedingsupplementen.

Mijn huidverzorging, dagelijkse verzorging zijn allemaal op basis van Aloë Vera en grondstoffen uit de bijenkorf.

Een paar keer per jaar doe ik een 9 daagse cleansing (clean9)  om mijn lichaam een boost te geven en om bewust te worden van wat ik dagelijks eet en drink.  Op deze manier ben ik bezig met een gezonde balans 

Omdat de C9 wel een impact heeft op uw lichaam, raden we aan om deze maximaal 2 keer per jaar te doen. Deze ervaringen deel ik graag met jullie ..

bottom of page