Forever Kruiden Thee samen met de unieke Forever Honing |Aloe Blossom Herbal Tea

Art.nr. 00052
€35.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Forever Herbal Tea | Forever Kruiden Thee

Een kruidige en verwarmende cafeïnevrije kruidenthee, die u helpt te ontspannen en tot rust te komen. Zowel warm te drinken (als koud te serveren met ijs, als een verfrissend zomers alternatief)

Aloe Blossom Herbal Tea is een speciale combinatie van vele verschillende kruiden en specerijen uit China, Jamaica, Egypte en India. De exotische combinatie van kaneel, oranjeschil, en kruidnagel gecombineerd met aloë bloesem, zorgt voor een heerlijke smaak met fruitige aroma en eigenschappen die de spijsvertering ten goede komen. De thee staat bekend om haar rustgevende invloed en als bron van nieuwe energie.

Aloe Blossom Herbal Tea bevat geen calorieën en geen theïne.

Iedere verpakking bevat 25 individueel verpakte theezakjes. Per zakje kun je een volle pot thee zetten, of meerdere keren gebruiken per kopje.

✓ Kruidenthee met aloëbloesem en kamille ✓ Werkt ontspannend en rustgevend ✓ Bevat geen theïne

Glutenvrij

Ingrediënten:
Kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, braamblad, Jamaica peper, venkel, gember, kardemom, kamille, gymnema sylvestre, aloë bloesem

Forever Bee Honey

Honing is een bijzonder natuurproduct, met als opvallend kenmerk dat de mens het niet kan namaken. Het is één van de oudste voedingssupplementen. Forever Bee Honey kan als zoetstof worden gebruikt in plaats van biet- of rietsuiker. Bovendien bevat onze honing een combinatie van fructose, glucose en veel waardevolle vitaminen en enzymen.

Onze bijen worden niet bijgevoerd met suiker en dat proef je .. de pure bloemen en kruiden smaak 100% honing.

✓ Ondersteunt een gezonde spijsvertering ✓ Levert snel extra energie op ✓ Natuurlijk product zonder conserveringsmiddelen, smaak– en kleurstoffen

Verhit de honing niet boven 40°C. Hierdoor wordt de kwaliteit van het product aangetast. Na verloop van tijd kunnen er kristallen in Forever Bee Honey ontstaan. Verwarm het product in dat geval au bain marie (tot maximaal 40°C) totdat de honing weer vloeibaar is.


Bewaar dit product voor later