Forever Aloë Bits N Peaches met perzikconcentraat

Art.nr. 0077
€28.40
Op voorraad
1
Productgegevens

Aloë vera gel met een zonnige perziksmaak.

  • 84,3% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant
  • Zonder conserveermiddelen
  • Rijk aan vitamine C
  • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon
  • Glutenvrij
  • Zonnige smaak van perzik
Forever Aloe Peaches bevat 84,3% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. De heerlijke smaak van perzik geeft aloë vera gel een zomerse twist! Forever Aloe Peaches is een ideale aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.
Geniet dagelijks van deze zonnige aloë drank en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.
Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal. Er worden geen conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces.
De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

Glutenvrij

Product omschrijving : Het omvat onder andere alle vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren, enzymen, glyconutriënten en meer. Aloe Vera - bevat meer dan 160 voedingsstoffen - is basisch - reinigt het lichaam - versterkt het immuunsysteem - harmoniseert de spijsvertering

Bewaar dit product voor later