Elke ochtend een feestje, (h)eerlijk genieten en een gehydrateerde huid

Art.nr. - slechts 0,26 per dag - en gratis verzending
€48.40
Op voorraad
1
Productgegevens

Een doorbraak in de anti-aging technologie. - zeer zuinig in gebruik - 118 ml inhoud voor meer dan 6 maanden pure verzorging.

Dit verzorgende serum op basis van witte thee-extract herstelt de vochtbalans van uw huid. Het bevat tevens mimosa-extract, dat een rustgevende werking heeft op de huid. Dit product is extra geschikt voor de gevoelige huid. Check onze product video voor uitgebreide product informatie

Dit serum is onderdeel van een set van 5 producten alle producten zijn los te bestellen. Voor de product informatie video klik hier

Enkele ervaringen:

"Op zoek naar een goeie dag-crème dus de box van Sonya skin care getest. Stuk voor stuk heerlijke producten! Vooral de deep-cleansing exfoliator, scrub-crème, is heel fijn, en het serum, Aloë Nourishing Serum" (Odette Kelders)

"Mijn gezicht is zijdezacht door de heerlijke crème" (Petra Donkers)

"Elke ochtend voelt het als een feestje, de zachtheid van dit product op mijn huid en de heerlijke frisse geur zijn een heerlijk begin van mijn dag" ( Maruja Giminez)

"Begin september dit product gekocht, na 6 maanden heb ik nog een klein beetje in de fles, ik wil niet zonder komen te zitten dus neem vast een nieuwe fles mee, geweldig spul." (Ine Meine)

Bewaar dit product voor later