C9: 9 daagse reinigingskuur met gratis recepten boek twv €19,95 en gratis verzending twv € 6,95

Art.nr. 00003
€120.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Met deze kuur kom je weer in de gezonde mindset en geef je je darmen een welverdiende poetsbeurt.

Bent u klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor u. In 9 dagen zet u op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van uzelf! Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, u gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. u leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee u vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die u combineert met onze bestseller Aloe Vera Gel. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen u uw doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die u direct kunt toepassen.

We hebben 2 verschillende acties lopen, vraag na welke voor u van toepassing is .

Eén aanbieding op onze 9 daagse C9 reinigingskuur is dat u van ons het 140 blz dikke boek krijgt van 'puur gezond' in 8 stappen. (t.w.v. €19,95) Zodat u na de reinigingskuur uw gezonde levensstijl voort kunt zetten. Dit boek bevat uitgebreide informatie over voeding, lekkere recepten. Ik gebruik dit boek dagelijks zelf om uit te koken en om dingen na te kijken. En een tegoedbon voor een gratis consult bij Brands Balance in Drunen om na deze ingeslagen weg door te zetten met een gezondere levensstijl.

N.B. indien u via de website besteld, geef dan wel uw gegevens door zodat ik het boek aan u toe kan sturen !

De andere actie is :

  • Een tegoedbon voor een gratis consult bij Brands Balance in Drunen om na deze ingeslagen weg door te zetten met een gezondere levensstijl.
  • Een kaartje van Massagepraktijk Serge Terpstra, praktijk voor natuurgeneeskunde waar u uzelf kunt trakteren op een massage in dag 6 of 7 om de afval stoffen nog beter af te kunnen voeren. Deze behandeling kunt u indien u aanvullend verzekerd bent indienen bij uw Zorg Verzekeraar, zie de voorwaarden op de website.
  • Een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling bij Studio Aloë Vera Skincare in Oud Heusden als afsluiting van uw 9 daagse reiniging inclusief epileren, zodat u ook hier een heerlijk verwen moment voor uzelf kunt pakken.
  • En een kortingsbon voor een heerlijke Wellness behandeling bij FeelGoodWelness en Beauty in Nieuwkuijk waar u kunt genieten van een privé sauna, bubbelbad en een packing naar keuze.

Ophalen of Gratis verzending

Voor persoonlijk advies en hulp bel me gerust op 06-50683411

Enkele ervaringen:

Ik voelde me na afloop van deze kuur schoon van binnen, had tijdens en na de kuur veel energie en kon mijn broeken makkelijker dicht krijgen. Ik heb geen honger gehad tijdens de kuur en vond het prettig dat ik groente en fruit mocht eten. ( Vanuit eigen ervaring)
Mijn doel voor deze detox was om mijn lichaam als het ware te “resetten”. En natuurlijk is een paar kilo afvallen heel mooi meegenomen, een vliegende start om daarna verder te gaan met een gezondere levensstijl!Je moet jezelf (volgens het boekje) wegen op dag 1, 3, 6 en 9, maar ik zal jullie eerlijk bekennen dat ik stiekem elke dag op de weegschaal stond, puur uit nieuwsgierigheid. Ik startte met een gewicht van 72 kilo en aangezien ik de vorige keer 4.5 kilo was afgevallen dankzij dezelfde detox kuur, hoopte ik dat ik nu mijn streefgewicht van 68 kilo zou gaan halen. Zodat ik hierna ook aan de slag kon om op dit gewicht te blijven! (Marieke 31 jr. 2 kinderen)
Al een hele lange tijd wilde ik afvallen, maar het lukte me steeds niet om te beginnen. Al een jaar lang begon ik iedere maandag met diëten om het vervolgens uit te stellen tot de volgende maandag. Herkenbaar? Conclusie: Door C9 heb ik een permanent veranderde levensstijl. Het is na de kuur eigenlijk automatisch gegaan dat mijn levensstijl is veranderd. Ik maak zonder erover na te denken bewuste keuzes, ik eet over het algemeen veel minder en ik drink voornamelijk water (eventueel met een stuk fruit erin). Ook sport ik een paar keer per week en ik voel me daar heel goed bij! Ik geloof erin dat mijn kilo’s er vanaf nu echt af gaan vliegen. (Danielle G)


Bewaar dit product voor later