Aloe Heat Massage Lotion 118 ml

Art.nr. 64
€19.35
Op voorraad
1
Productgegevens

Forever Heat Lotion product omschrijving :

  • Luxe Massage Lotion biedt verlichting bij dagelijkse stress (nek-schouders)
  • verlicht bij hoofdpijn en verkoudheid
  • De warmte van deze heat lotion is een must bij spierpijn en verkramping een uitstekende crème met verwarmende elementen, die vooral inwendig werken en de huid niet verbranden.
  • ideaal voor ondersteuning van gezonde gewrichten en spieren, als het wordt toegepast, voelt u een warmte in het behandelde gebied en vermindert uw pijn.
  • vooral goed voor sporters en atleten.

Enkele product ervaringen:
Deze creme gebruik ik al jaren binnen mijn gezin, ik bestel 2 - 3 tubes per jaar. Het helpt ons bij spierverkramping, pijn in de knie. Maar geeft ook verlichting bij verkoudheid. Het wordt aangenaam warm, zonder heet te worden. (Michael Trost)

Ik gebruik het s'morgens en s'avonds, ik heb een spiervervorming, piriformis syndroom. Het is als hulpmiddel perfect, daarnaast is fysiotherapie met massages een onderdeel van mijn behandeling ( Johny)

Het heeft mij geholpen bij een gekneusd kniegewicht, het effect was enorm, de geur is wel sterk, maar dat stoort mij niet. Belangrijkste voor mij is dat het werkte. (H. P.)

Wil je een tube testen? Dat kan..
Wij zijn zo overtuigd van onze producten dat wij al 40 jaar lang een 30 dagen niet tevreden geld terug geven. Dus als het niet bevalt of niet het verwachte resultaat geeft mag je het terug geven.

Bewaar dit product voor later